onsdag 28. august 2013

Hay hylle

Kjøp HAY Woody Reol hos designdelicatessen. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.

Woody er designet i moderne ån og er en nyfortolkning av tradisjonelle stigeinspirerte hyllesystem. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto. Født som et varebærer for internt bruk hos HAY, ble Woody som et relevant hyllesystem snart. New Order er en banebrytende hyllesystem i aluminium som gjør det mulig for uendelige variasjoner.


Woody fra Hay er en moderne fortolkning av den tradisjonelle stige-reolen.

Den har ingen for- og bakside og kan derfor fungere som både frittstående møbel og . Woody er en hylle med eikeramme og hylleplater i lakkert . Det er mye mer enn bøker som trives i en hylle. Hylle med såpebehandlet eikeramme og hylleplater i lakkert stål. Finnes i flere størrelser og man kan velge om man vil ha ensfarget hyller eller . New Order is a ground-breaking shelving system in aluminium that allows for endless . Bygge system, stor utvalg i løsninger og farger.


Lex Pott's folded circular shelf is a complex design with a simplistic profile. The multi-functional mount enables you to adapt it any wall or angle to fit your . New Order is a versatile shelving and storage system by HAY.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...