tirsdag 27. august 2013

Glass til portvin

Melk og fløte skal aldri serveres i et glass som brukes til øl. Et sherry glass eller snaps glass blir ofte brukt til: -Likør -Lagvis shot -Snaps -Portvin .

KOS: Sett stemningen med et glass portvin. Du kan kjøpe glass tilpasset ung burgunder, moden burgunder, Alsace-riesling, vintage portvin, tawny portvin og så videre. Vino Classico er en serie med stor bredde i utvalget.


Portvin er produsert i Douro-regionen i Portugal.

Portvin er blant de mest lagringsdyktige vintypene som finnes. Følgende eldre glass er til salgs: portvinsglass (pris 800) sherryglass (pris 1200) 5+mokkakopper i grønt glass med holder og fat i sølvplett (pris 1000) 2 . Til hvilke anledninger og til hvilken mat passer portvin? Først og fremst anbefaler vi å nyte et glass portvin – eller to? Settet er helt og fint, men har noen bruks-merker og et merke i glasset . Riedel er en god fabrikant som har glass som passer enhver lommebok.


Port- Portvin er en sterk og meget søt vin. Riedels klassiske portvinsglass passer perfekt til årgangsportvin, late bottle vintage, Madeira og Colheita. VINTAGE: Ken dekanterer en vintage portvin.


Kjøp deg en Stilton-ost og nyt den med et glass portvin eller to. Et glass søt hvitvin, derimot, gir deg rundt 1kalorier.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...