tirsdag 27. august 2013

Carimali kaffemaskin

Every day, Carimali team is dedicated to keep up the most innovative, top quality performances for all our coffee machines. Vi har agentur og med direkte import og eneste i Norge som er forhandler av både Carimali og Macco kaffemaskiner. Størst utvalg av Kaffemaskiner for dem fleste formål , vi tilbyr det dere ønsker.

Vi vil gratulere vår gode kunde Erate med ny kaffemaskin Carimali BlueDot og . Det er lite som kan sammenlignes med den fantastiske smaken på kaffe. Det sies at hele Norge stanser opp uten kaffe. Vår historie innen kaffe begynte allerede . Denne maskinen har inntak til vann så du slipper p følge på, på menyen kan man blandt annet velge capuchino,kaffe . OBS maskinen er ikke testet og har stått lenge uten å bli rengjort.


Med sin blanke panel og touch screen er denne stilren og pen, Samtidlig er den veldig brukervennlig.

Valg av drikke, meny, bilder og kampanjer kan tilpasses . Autodrikk Kaffe er en forhandler av kaffe og kaffemaskiner til bedrifter. Det eldste og det nye fra Carimali som har produsert disse kaffemaskinene siden 1919. Monteriva utför service och reparation på kaffemaskiner från Carimali. Om ni undrar om er maskin är kompatibel för service eller reparation hos Monteriva ber vi .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...