onsdag 31. juli 2013

Vaske med eddik og zalo

Eddik og oppvaskmiddel er vårt absolutte foretrukne vaskemiddel for. Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. Vi tenker ikke lenger at vask og hushold er en profesjon.

Mine favoritter er Zalo, helt vanlig eddik og mikrofiberklut. Lag en god blanding av Zalo og eddik, så skinner dusjen etterpå. De har så mange bruksområder at du kan vurdere å kaste de fleste andre vaskemidler med god samvittighet. Slik kan du vaske huset effektivt, rimelig og økologisk. Destillert hvit eddik er effektivt til rengjøring, og tar knekken på det meste av bakterier,.


Såpebelegg i vask, badekar og dusjkabinett fjernes enkelt ved å tørke over med eddik. Fyll vaskekummen med varmt vann, tilsett spruter Zalo og dl.

I stede for å vaske gardinene så kan du støvsugde de med en myk. Også her er det fint med litt eddik eller Zalo (eventuelt begge deler) i . Et kjerringråd som anbefales av mange er å bruke eddik som rengjøringsmiddel. Eddiken løsner kalken fra dusjen og fungerer som regel like . Gulvvask: En skvett med eddik i vaskebøtta og evt.


Rengjør du visse ting med eddik gjør det mer skade enn nytte. Hell teen over i en sprayflaske og bruk det til å vaske speilet.

Du kan også bytte ut tøymyker med eddik (dl pr vask) tøyet blir mykt. Vi har fått råd om å vaske oss på hendene med sprit for å holde bakteriene unna. Zalo og eddik har blitt brukt til å vaske vinduer med i flere . Vi får sånt i vårt dusjkabinett også, og eddik virker i alle fall der. Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker - kalkflekkene sitter like støpt.


Det er også grunnen til at kjerringrådene med å bruke eddik eller sitron. Ovnen er for mange pyton å vaske og det kan være et ork å. Skal vi tro The Instructables, er natron og eddik alt du trenger for å få bukt med en . Zalo og salmiakk er det beste middelet på vinduer, sier vaskeekspert. Fjern deodorant- og svettelukt fra klær: Spray klær med eddik under armene før du legger de i vaskemaskinen.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...