Og hva med: Hva skal temperaturen være for at frysevarene skal få optimale forhold i fryseren? Kan man gjenfryse kjøtt som allerede har vært . Oppbevaring ved temperaturer mellom −og −grader C stopper bakterielle prosesser, ensymvirksomhet, oksidasjon og andre kjemiske forandringer.
Men det er ikke noe poeng i å ha minus i fryseren. Jeg har et Bosch kjøleskap som ble kjøpt nytt for ett år siden, det har fryseren under kjøleskapet. Tørk fisken med papirhåndkle før du legger den i kjøleskapet eller fryseren. Skru ned temperaturen på fryseren en dag i forveien, og frys inn små mengder om . Først og fremst: All kjøtt må lagres i kjøleskap eller fryser.
Normal temperatur i en fryser ligger på -C, så det er anbefalt å sette denne på -C eller lavere . I tillegg er emballasjen og temperaturen i fryseren avgjørende for hvor lenge du kan oppbevare kjøttet. Tabellen under viser hvor lenge du kan oppbevare kjøtt i . Alle temperaturer har en effekt på bakterier som kan påvirke kvaliteten på. Dagen før anbefales det at temperaturen i fryseren skrus ned til -25° C eller lavere.
Din fryser kan koste dig dyrt, hvis ikke den er indstillet til den rette temperatur. All isen i en fryser skyldes fuktig luft som er trengt inn i fryseren. Temperaturen i fryseren er for høy og frostvarene tiner.