mandag 29. juli 2013

Lage ting selv til hjemmet

Alenemoren forvandlet container til et hjem for seg og barna. La Tanja vise deg smarte ting du kan bruke Lego til. Da foreldrene ikke hadde penger til rullestol bygget de en selv!

De fleste av oss har ting i skuffer og skap som brukes sjelden eller aldri. DIY: Kopper med neglelakkmønster, stearinlys i kopp, solspeil, krukker med figurer på, hjemmefikset vase eller perlebolle – enkle ting du kan . DIY – nye ideer til trendy interiør du kan lage selv i lyst tre. Gjør-det-selv-ideer fra BoligPluss-utfordringen. Katrin Dale-Åkerlund har brukt en gammel hylle til å lage et kjempefint dukkehus!


Denne filmsnutten er nyttig for alle som liker å lage ting selv, eller for de som vil.

Blant annet får vi vite hvordan vi kan lage et lekkert speil, satt sammen av . Om du ikke har fått med deg at det nå er IN å lage ting selv igjen. Her er en rekke ideer til kule gjør-det-selv-prosjekter som gir nytt liv, og nye bruksområder, til de gamle. Du kan bruke gamle lysbilder til å lage en eksklusiv gardin.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...