fredag 28. juni 2013

Test av elsykler 2016

NAF og Testfakta har testet åtte populære el-sykler. White SCE Comp skiller seg ut som klart best i testen. Mandag holdt Norsk Elbilforening testdag for elsykler i Tøyenparken i Oslo med rundt 50 .

Etter å ha testet denne elsykkelen fra tyske Haibike, er vi tilbøyelig til å gi. Sduro Trekking RC i 2016-utgave er på ingen måte av billigste sort. Samme distanse brukte vi også med elsyklene vi testet i fjor. Emotion Blue Label Swing City scorer full pott i vår test av elektriske sykler. Ikke bare er den elegant og komfortabel, men den er også 6000 . Vi samler alle tester av elsykler og regner ut en samlescore mellom og 100.


Se hvilke elsykler som er best i test i 2015!

Salget av el-sykler har tatt av for alvor i Norge. NAF har testet elsyklene - her er resultatet:. DinSide: Test av Biltema Yosemite MTB elsykkel. Dinside Vi tester en el-sykkel i premiumklassen.


Her har vi en elsykkel med integrert batteri i ramma og motor i et ikke alt for stort nav i bakhjulet. Vi våkner opp til en morgen hvor en av våre flotte EVO-elsykler pryder Aftenpostens forside. Sannelig med logoen deres i bakhjulet vårt.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...