mandag 24. juni 2013

Lage is av yoghurt

Du har helt sikkert hørt at frozen yoghurt, eller yoghurtis, som det heter på norsk, er sunnere enn de vanlige, fløtebaserte iskremene. Is av yoghurt: Dette er en is som lages på én-to-tre. Du trenger bare tre ingredienser for å lage denne sunne og lettvinte yoghurtisen med gresk yoghurt - og ingen ismaskin.

ENKELT: Den hjemmelagete til venstre ser mest ut som frozen yoghurt fra maskin (om enn litt mørk på farge), . YOGHURT-IS kan varieres i det uendelige med ulike frukter og bær, og. Mange ønsker seg økologisk yoghurt naturell i butikken, men vet du egentlig hvor lett det er å lage den selv? Kulene kan fryses videre til de skal spises. Du kan lage yoghurt-is av nesten alt av frukt og bær. Bruk så moden frukt du kan; jo mer moden frukten er, desto mer sødme får isen.


Jeg var ikke forberedt på at det skulle være så enkelt å lage yoghurt.

Alt du trenger er melk, litt yoghurt for å sette bakteriekulturen i gang og ett . Hun lærte meg blandt annet hvordan jeg skulle lage hjemmelaget yoghurt. Med denne metoden blir laktosen brutt ned og de gode melkesyrebakteriene får .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...