torsdag 25. april 2013

Lysrør led

Erstatter tradisjonelle lysrør og W. Med tenner som erstatter den gamle, tradisjonelle tenneren. LED-lysrør har mange fordeler i forhold til tradisjonelle lysrør.

Først og fremst er de mye mindre energikrevende, noe som gjør dem til et økonomisk klokt valg i . SubstiTUBE TEM LED rør til elektromagnetisk forkoblingsutstyr SubstiTUBE THF LED rør til elektronisk høyfrekvens forkoblingsutstyr. For meg virker de ha ca samme lysutbytte pr Watt (mer eller mindre), men koster 4-500kr ekstra. Velg blant LED Lysrør - Philips Lighting.


Kan kun brukes i armaturer med glimtenner (magnetisk ballast). Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde.

Høyeste kvalitet LED-lysrør, med pris og års varighetsgaranti. Våre robuste MIR armaturer med Teller Tlysrør kan nå enkelt oppgraderes med energieffektive LED lyskilder – i løpet av noen få sekunder. Ladelys ble i 20de første i norden til å DEMKO-sertifisere å godkjente LED-lysrør T8.


Søker du mer informasjon rundt sertifisering, design og tekniske data om . Et norsk designet, splintsikkert, fullfarget, miljøvennlig og energieffektivt LED-lysrør, DEMKO sertifisert for bruk i standard lysarmatur med magnetisk ballast. De siste årene har det vært mye snakk om gjerrige og miljøvennlige sparepærer og LED-pærer. Men visste du at lysrør - eller lysstoffrør som de .

Vanlige lysrør på 36W og 58W gir nesten dobbelt så mye lys totalt som LED-lysrør som erstatter disse. Dessuten koster LED-lysrørene 10-ganger så mye. I denne videoen forklarer vi hvordan du kan erstatte dine gamle lysstoffrør med LED-lysrør når du har.


Bytt til T5-armaturer i stedet for å skifte til LED-lysrør! Våre MaxLumen Tog TLED lysrør kan enkelt monteres i eksisterende armatur med direkte kobling til 2volt.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...