torsdag 25. april 2013

Insektdreper elektrisk

Insekter dras mot UV-lyset, og når de flyr mot de strømførende metalltrådene, faller de døde ned i en beholder som lett kan tømmes. Ser du etter en effektiv og giftfri metode for å drepe insekter i hjemmet? Effektiv og robust insektdreper for deg som vil ha en insektsfri altan.

UV-lampene tiltrekker seg insektene, og den elektriske nettingen dreper dem, deretter faller . Praktisk og effektiv klisterfelle som settes i vinduet. Elektrisk insektsdreper som lokker insekter ved hjelp av UV-lys. Insektene dør når de kommer i berøring med gitteret.


Elektrisk insektdreper i ekstra stor modell! Enheten er utstyrt med to UV-lysrør som lokker til seg mygg, fluer og andre insekter. Et elektrisk insektdrepende apparat er et giftfritt og miljøvennlig.

Vi har det største utvalg av elektriske insektdrepende apparater på det norske markedet,. Super elektrisk insektdreper er et norsk produkt i rustfritt stål.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...