fredag 26. april 2013

Hvor mye eddik i vaskemaskinen

Les forøvrig hva denne britiske vaksemaskinoperatøren skriver om problemet. Det er ikke bare til å rense vaskemaskinen at eddik funker bra. Hvor mye har dere i, og blander dere det i sammen med mykemiddelet?

Om det er stygg lukt i vaskemaskinen går det an å kjøre den uten . Du trenger bare eddik – 1mangfoldige bruksområder - Kilden Nyheterkilden. Legg kopper hvit eddik i vaskemaskinen ved skylling ( eller en vaskebalje fylt med vann ) for å fjerne . HVIT EDDIK (i midten): Eddik (hvit, prosent)kan brukes til langt mer enn. Mer info om hva du kan bruke eddik til (husholdning, vasking etc.) . Bytt ut skyllemiddel med eddik, så bevarer du klærne bedre, sa dama.


Lukten oppstår under\etter vask i vaskemaskin.

Det kan virke som om det er noe med vaskemaskinen, men det rare er at ikke hele. Jeg bruker eddik til så mye rart her hjemme og et kjapt søk, så går dere masse tips og trix og også hva man ikke skal bruke eddik til :) . Mitt favoritt-rengjøringsprodukt, eddik, kan brukes til så mangt. Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig og naturlig middel til . Hva kan man gjøre hvis vaskemaskinen lukter vondt og lukten smitter over. Prøv eventuelt eddiktrikset: Ha en desiliter eddik i kammeret, kjør . Fjern bakterier: Spray ren eddik på håndtak og lignende hvor man ønsker å.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...