tirsdag 26. mars 2013

Spisebrikker

Beskytt og dekorer bordet med våre kuvertbrikker! Du kan velge mellom massevis av mønstre, materialer og farger som gjør måltidene mer stilfulle.

Oppdater borddekningen med nye spisebrikker og glassbrikker. Du kjøper enkelt fine glassbrikker og bordbrikker i butikken vår på nettet. Pynt bordet med nydelige duker, løpere og spisebrikker fra Ferm Living, Design Letters, Almedahls, Marimekko og flere hos ScandinavianDesignCenter.


Hos Europris finner du et variert utvalg duker, voksduker og spisebrikker til gode priser. LIND DNA er kjent for sine spisebrikker i resirkulert skinn med naturgummi.

Massevis av stilige og praktiske spisebrikker og underlegg til barna. Gode og pålitelige merker som AddBaby, Skip Hop, Rätt Start og mange fler! BASE er en liten kolleksjon av spisebrikker og puter i kraftig bomull, som er ideell til hverdagsbruk og egner seg godt til utendørssesongen. Lekre spisebrikker i mange farger fra KG-design. Spisebrikke kurvet L Nupo x cm lys grønn - LINDDNA.


Koselig spisebrikke fra Japanske Fog Linen. Fog Linen fokuserer hovedsaklig på linprodukter til kjøkken og borddekking i en kinfolk-aktig, . Gårdsbutikk med stort utvalg av linprudukter som puter, duker, løpere og håndduker fra Klässbols Linneväveri.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...