torsdag 28. februar 2013

Brødbokser

Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp kjøpe brødboks billig i nettbutikkene. Sortiment og priser kan variere mellom varehusene. Eventuelle lokale tilbudspriser oppdateres ikke her. Brødboksen leverer nybakt brød rett hjem på døren din.


Vei, kna og bak hjemmelaget brød i en enkelt beholder. Noen har brødboks, og legger enten brødet i boksen uten noen annen innpakning, eller lar det ligge i papir- eller plastpose i brødboksen.

Stort utvalg av nettbutikker med gode tilbud. En smart og flott brødboks i stilrene materialer. Stor størrelse slik at alle brød får plass. Lokket er i snudd tilstand et ypperlig brødskjærebrett av . Wesco Super Grandy brødboks retro er den neststørste fra Wesco.


Fås i mange flotte farger slik som de andre retro brødbokser. Se hele det store sortimentet av Wesco brødbokser, som Breadboy, Grandy og Superball - vi har dem i alle farger her! Mange benytter den til å ta vare på brødet, mens andre benytter brødboksen som et oppbevaringssted for . Jeg har lyst på en brødboks så brødet ikke blir tørt.


Hold brø boller og kaker ferske med denne elegante brødboksen i pulverlakkert stål.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...