mandag 28. januar 2013

Retro lysbrytere

Vi bor i ett gammelt hus med tidsriktige stikk- kontakter og lysbrytere. Anbefaler å hive det gamle og heller invistere i ny retro på de punktene . Etter endt oppussing har vi div el-utstyr til overs. Moderne teknologi skjult bak en klassisk retro-fasade.


Berker 19er en perfekt kombinasjon for de som ønsker en klassisk bryter med morgendagens kvaliteter . Hvis du er svak for retro, landstil eller klassisk stil, kan en lysbryter i en gammeldags stil løfte interiøret ditt. Runde former og en klassisk varmhvit farge setter sitt .

Hev interiøret i boligen din med en lysbryter i unik design. Her er en serie med Tysk produsert lysbrytere i Retrodesign Velg mellom psrselen, bakkelit eller glass. Alle delene i denne serie er produsert i Bavaria distriktet i . Men etterhvert var de litt løse i skruer og fester, så jeg kjøpte noen fine hvite på Vestkanttorget (bruktmarked i Oslo), vintage så det holder, med . Lysbryteren har endret seg gjennom tidene.


Selve berøringsflaten har litt større, det samme har panelet rundt. Berker brytere og systemer er i bruk over hele verden, noe som gjør livet vakrere, enklere og mer komfortabelt. Vi legger stor vekt på kvalitet, design og . LYSBRYTERE, både av nyere og eldre dato, KOPLINGSBOKSER, STIKKONTAKTERdet er flere av hver ting(bortsett fra den eldste bryteren) enn det som. Hvor ofte ser du lysbryter plassert inne på badet? Photos and videos on instagram tagged with #lysbrytere.


Featured in Antikviteter (Fra 19og tilbake) Arkitektoniske Antikviteter Lysbrytere. Jeg har koblet mange lysbrytere i mitt liv, men har aldri koblet en som ser ut som den nye jeg har kjøpt på Elkjøp!

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...