torsdag 17. januar 2013

Moderne stuer

Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. Ta en titt og finn den beste stua vi har: din egen. En moderne grågrønn 3-seters sofa med fotskammel i ei stue med grønne vegger.

Men for dem som stolthet seg på design, det må også kunne knytte en hjem sammen. I disse stuer forrang moderne konsepter med elegant . Stuen skal ikke bare huse mange forskjellige situasjoner og . Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med voluminøse sofaer, runde småbor runde vaser, . Ofte store rom med gode flater og bra med vinduer. INNOHUS sine hustyper: stue, spisestue, åpen kjøkkenløsning.


Kanskje noe som kan stå i hjørnet på soverommet eller piffe opp stuen litt.

Moderne stil stuer interiør inspirasjon. Vakre arrangementer av moderne kjøkken interiør. Boligen er planlagt bygget i Kvennstøa på tomt 37.


Huset er moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte . Finn og lagre ideer om Minimalistisk Hjem på Pinterest, verdens idékatalog. Se mer om Hjem, Moderne og Minimalistiske Stuer. Tiltalende og påkostet rekkehus over plan med gjennomgående høy standard.

Boligen passer perfekt for barnefamilier med usjenert hage, stuer, bad og 3 . Livet på landet betyr ikke nødvendigvis bonderomantisk interiør. I denne stuen spiller moderne design på lag med husets gamle sjarm. Huset er 1mog består av soverom og stuer med hver sin funksjon.


En trendy og moderne bolig, med kombinasjoner av fasadeplater og trekledning.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...