fredag 25. januar 2013

Moccamaster lokk

Moccamasters lokk til vannbeholder passer til CD modellen. Den kommer i svart og er fri for BPA og BPS. Går lokket i stykker, kan det enkelt erstattes.

Moccamasters lokk til vannbeholder passer til våre modelller H, KB, KBG og KBGC. De fås i svart, brun og hvit og er uten BPA og BPS. Moccamasters lokk til filterholder passer til våre modeller H,K, KB, KBG og KBGC.


Den kommer i svart, hvit og brun og er uten BPA og BPS. Moccamaster lokk til filterholder 9131(sort) - Originalt lokk til Moccamaster filterholder. Moccamaster lokk til vannbeholder 130(sort) - Bytt ut lokket til vannbeholderen på din Moccamaster kaffetrakter.

Moccamaster Rensemiddel til kaffetrakter. Til Moccamaster har vi både 1-liters og flere forskjellige 25-liters glassmugger. Se beste pris på Moccamaster Lokk til filtertrakter. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Enkel bestilling av reservedeler på nett. Moccamaster lokk til filtertrakter - Til trakter med skyve. Moccamaster kaffetrakter H 7AO (matt sølv).

Moccamaster lokk til vannbeholder 130(sort). MOCCAMASTER FILTERLOKK MED HØY KANT SORT. MOCCAMASTER lokk til glasskanne 7Farge: sort (265499) - Type: Tilbehør. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp moccamaster lokk billig i nettbutikkene.


Kjempefornøyd både med lokket og rask levering. Varenummer9750103; Standard salgspakning1.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...