torsdag 31. januar 2013

Hagebord rundt

Når familien samles rundt et måltid utendørs, er hagebordet et helt sentralt møbel. Hos JYSK har vi hagebord i mange forskjellige størrelser og design. Kjøp et rimelig hagebord med moderne design og god kvalitet fra Trademax.

Det er lett å handle hos oss - hele året rundt. Hos Roomkan du kjøpe dine hagemøbler allerede i desember, . Pent og rimelig rundt Royal hagebord i aluminium og sort glass. Se også vårt pakketilbud bestående av bord + stykk posisjonsstoler til 2. SANTORINI Spisebord 99-KØBENHAVN Hagebord.

Stort og stilfullt hagebord med alu-ramme og topp av artwood. Artwood er hardfør og robust kunstmateriale som gjør det trygt å plassere utendørs over tid. Et rundt hagebord med lys grå overflate, Ø 1cm. Det fås stoler og et større bord i denne serien. Bord og stoler kan kjøpes enkeltvis eller som gruppe.


Helt nytt rundt hagebord fra Jysk selges da det er for stort for verandaen. Nypris hos Jysk i dag er 239- Bordet er kun montert.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...