mandag 31. desember 2012

Philips sitruspresse

Med denne sitruspressen kan du enkelt tilberede deilig, hjemmelaget sitrusjuice. Takket være den kompakte utformingen er den enkel å oppbevare, og alle . En blank og fargerik sitruspresse med en justerbar fruktkjøttvelger til å justere mengden fruktkjøtt i juicen slik du vil ha det. Denne Philips-sitruspressen er så stillegående at du kan nyte en rolig start på dagen. Og den kraftige motoren på W gjør jobben enkel.


Denne sitruspressen er så stillegående at du kan nyte en rolig start på dagen. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp philips sitruspresse billig i nettbutikkene. Kjøp sitruspresse philips billig i nettbutikkene.


Se beste pris på Philips Avance Collection HR27Sitruspresse. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Philips tilbyr en betydelig miljøforbedring på ett eller flere av de grønne . Stort utvalg merkevarer til lave priser, rask levering, fleksibel betaling. Sitruspresse, Hvit, Sølv, Brun, + W. Bilde fra foran og øverst på venstre side av produktet. JPG, Dato publisert: 2006-06-hr2790_06_tlp.


Med denne elektriske sitruspressen kan du raskt få et ferskpresset glass appelsinjuice på morgenen uten å . Denne juiceren fra Philips får enda mer juice ut av frukt og grønnsaker. Den leveres med en sitrusjuicer for mer variasjon.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...