torsdag 27. desember 2012

Gjestetoalett inspirasjon

Et gjestetoalett er ofte lite og brukes sjeldnere enn andre rom i huset. Helene Holm og Nina Hæg i HAEG HOLM Interiørarkitekter MNIL har tips som kan gi inspirasjon når du skal innrede badet, særlig når det er . Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til rett sted.

Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og . På det lille gjestetoalettet trenger man ikke plass til tannbørster, badeender og mengder med shampoflasker, men her kan vi tillate oss å ta det . I dag finnes mange smarte løsninger for ditt gjestetoalett, men ikke glem sikkerheten. Edin: Dette fremstår som et lite, men delikat toalett. Ann Helens drømmebad og inspirasjon nå som hun er i baderomsplanlegging.


Se våre flotteste ba til inspirasjon og dagdrømming! Flisetrender 20hvordan skal du pusse opp badet?

Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg til . På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. Jeg har kjøpt meg leilighet i en blokk, i min leilighet er det som i mange andre leiligheter et ba og et seperat toalett.


Se hvordan vi klarte å få et innbydende gjestetoalett i et hyppig brukt. Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. På et lite gjestetoalett har jeg gjerne brukt mønstrete fliser på gulvet.

Et veggmontert toalett tar ikke opp like stor gulvplass som et vanlig. This Pin was discovered by Iselin Johansen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Det er ikke plass til mye mer enn dusj, toalett og vask og de har ingen vinduer. Inspirerende Rom er en liten miniserie hvor jeg viser utvalgte, . Vi har derfor samlet masse inspirasjon, gode råd og vurderinger som kan hjelpe deg med. Hent inspirasjon og få ideer til valg av materialer, farger og tilbehør.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...