tirsdag 25. september 2012

Ezetil kjøleboks

Kjøle- og fryseboks fra Ezetil med kompressor. Meget høy kvalitet, kompressor fra Danfoss. Idèell for båtliv, camping, biltur og fritid.

Kjøler ved bruk av sigarettenneruttak i bil eller nettstrøm 230V. Til bruk i bil, båt campingvogn, hytte og lignende. En indre tilleggsventilator i kjølesystemet . Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste.

Medlemsbladet Motor har testet fem vanlige kjølebokser som passer til bil. Ezetil kjøleboks E21S 12V liter liter. Kjøler ved bruk av sigarettenneruttak i bil.


Leveres med ledning med kontakt for sigarettenneruttak. Denne kjøleboksen er ideell til reiser og utflukter i bil, båt, på caming, eller bare som ekstra kjølefunksjon i . En praktisk kjøleboks som holder maten kald. Boksen har uttrekkbart håndtak og hjul og er lett å flytte på.

Coleman Quart Performance Wheeled Cooler (Blå). Ezetil EZCKjøleboks til båt bil camping. Det følger med en isolernde bag til å bære den i. Styringsboksen til kompressoren røk (Danfoss), skiftet denne og . Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...