torsdag 30. august 2012

Apper du må ha android

Her er app-favorittene vi legger inn hver gang vi tester en ny telefon. Den er kjekk å bruke når du må notere noe du skal huske, og kjekt er også. På Android-hjemskjermen kan du ha mer enn bare ikoner – nemlig widgets .

Fordi alle sover, og alle hater å bli plaget når man endelig har inntatt favorittstillingen. Du har akkurat fått en splitter ny iPhone eller et Android-nettbrett i julegave, og nå skal du finne ut hvilke apper som skal fylle den nye . Felles for disse appene er altså at du kan finne dem til mobil, nettbrett og pc. Den bør være installert på alt du har av Android-enheter.


APPFAVORITTER: Vi har plukket noen av appene vi liker aller best. Wunderlist (Androi iOS, Windows Phone). Du bare trykker på en knapp, så må appen høre gjennom en liten (eller større) del av låta, før den serverer . For eldre android versjoner så må du ha appen.


For nyere Nexus enheter så er dette innebygd på mobilen. Obligatoriske apper, nødvendige apper, nyttige apper og. Nå er Skype ute med en app for Android og iPhone. Sjekk hvilke apper du bør installere på mobilen din. Format: Androi iPhone, iPa Windows Phone Pris: - kroner,.


Vi har funnet frem til appene du må ha og appene du bør styre unna.

TEST: Her er våre første anbefalte apper for 20154. Dette er de essensielle Android-appene23. Dette er de essensielle Android-appene - Spill23.


Bufretsmarte Android-apper - Dinside Apper. Fordi alle sover, og alle hater å bli plaget når man endelig har inntatt . Den er ikke komplett før du installerer disse geniale appene. Det er mange ulike apper å velge mellom for dagens smarttelefoner.


Apple støtter ikke programmet offisielt så her må du ha rootet iPhonen din med. Androids åpne natur lar deg bruke apper som ikke ville fungert på. Du kan også dele nettsider som ligger i bobler, og det er mulig å ha flere åpne samtidig. Link Bubble er gratis i Play, men du må kjøpe fullversjonen . Det finnes en mengde slike apper gratis til Android og iOS også, så det er bare å. For å kalibrere en vater-app må du strengt tatt ha et vater.


Appen finnes kun for iPhone, men en Android-versjon er på vei. For å ta i bruk Android Market trenger du en-konto. Denne bruker du til å logge deg på Market med mobilen. Superenkel backup helt gratis en begrenset periode. Ease Backup er en helt strålende, og gratis, backup-app til Android.


Hvis ulykke inntreffer eller noen plutselig blir syke og du må kontakte medisinsk nødnummer 11 vil de spørre hvor du er. For at du skal kunne bruke appen, må nettstedet du skal besøke ha klargjort for BankID-app. KJEKT Å HA: Det finnes en rekke apper som er kjekke å ha i Tromsø Foto: Skjermdump.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...