mandag 25. juni 2012

Smal entre

Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer. UTNYTT PLASSEN: Et smalt skoskap tar ikke mye plass, men rommer mye.

Men mulighederne for at få en flot og hyggelig entré er faktisk rigtig mange - uanset. Har du en smal gang, er det smart at undgå at fylde den op med møbler. Liten entré med oppbevaring i bambus med stammer i lys grønt eller mørk rødt.


Entré med plass til alt dere trenger på vei inn og ut. Har du ikke lyst til at spilde kvadratmeter på en klaustrofobisk entre, og bor du med direkte indgang til stue eller køkken, kan du skabe . Med praktiske skoskap blir entreen med en gang mye ryddigere. Derfor er gangen, eller entreen, et rom som ikke bør oversees.

Altfor ofte blir entreen bare et praktisk rom for avkledning og skifting som ingen ivaretar. Klær, sko, votter og luer har en tendens til å leve hulter til bulter – særlig . Entrémøblenes viktigste funksjon er å ønske gjestene velkommen og gi et flott førstehåndsinntrykk. Vi har designet et bredt utvalg av entrémøbler.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...