fredag 25. mai 2012

Egg og skinke i muffinsform

Vi har allerede tatt frem muffinsformene for å prøve dette – og jeg tipper du vil gjøre det samme. Med denne kreative retten på morgenkvisten blir du nemlig kjapt . Hva med å servere egg på en morsom og smakfull måte?

Eggene passer like godt på frokostbordet som på en variert lunsjbuffet. Bland egg, melk og smeltet smør og hell det i melblandingen. Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle) og . Oppskrifter for egg og skinke i muffinsform. Har du laget de i muffinsform er det bare å løfte de ut av formen og . Egg og skinke i muffinsform oppskrift, med 16kalorier, 1g fett, g karbo, 1g protein, og som koster Kr 1pr 1gram.


Alt du trenger å gjøre er å steke kjøtt og grønnsaker etter ønske og legge de i muffinsformer for avkjøling med ost på toppen.

Deretter blander du egg, melk og litt bakepulver som du rører . Ville lage en litt hyggelig frokost til min samboer, siden ferien hans snart er over, og falt over denne ideen på . Disse er laget i små muffinsformer, og kan spises både varme og kalde. Visp sammen egg, kesam, krydder, bakepulver og spinat i en bolle. Det handler altså om bacon som stekes i muffinsformer i ovnen. Formene fylles med pisket egg og ost - og så lar du ovnen gjøre resten av . Egg i muffinsform kledd med bacon eller skinke.


Lena Beatrice postet for en tid siden Artig med egg. I oppskriften hun linket til var det brukt egg og spekeskinke. I dag letet jeg i kjøleskapet etter passe lunsj da . Hvis du leter etter et spennende, raskt og enkelt måltid som passer for hele familien, har vi akkurat funnet noe du kommer til å elske. Fordel skinke, paprika og brokkoli i muffinsformer. MATMUFFINS: Muffinsformene dine trenger ikke være forbeholdt søt bakst,.


Bruk et muffinsbrett eller muffinsformer og legg en strimle bacon i en sirkel oppi hver av dem. Kanskje jeg bytter ut bacon med spekeskinke.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...