torsdag 31. mai 2012

Backup løsning

Driver et lite 2-manns arkitektkontor og lurer på hvilke mulige løsninger som finnes for back-up og serversystemer. Du har sikkert fra flere plasser hørt at du må for all del ta backup. Hvorfor ikke benytte denne innebygde backup løsningen i Windows?

Test vår backupløsning gratis i dager – helt uten forpliktelser. Du velger selv om du vil ha backup av vanlige datamaskiner eller av servere. Er du heldig og har en Mac, så har Apple inkludert Time Machine som er en genialt enkel og god backupløsning. Et gammelt ordtak blant datanerder sier at store gutter gråter ikke, de tar backup.


I den senere tid viser det seg å fortsatt stemme ganske bra. Selskapet Acronis lanserer sikkerhetskopiering og systemtilbakestilling for fysiske, virtuelle og skybaserte miljøer. Anbefalte backup løsninger - posted in Bedrift - IKT: Hva anbefales av slikt i dag?

For å unngå en slik katastrofe er det lurt med en online backup løsning. Her har vi en oversikt over de mest brukte løsningene for online backup. Den viktigste delen av pc'en din er det som er lagret på harddisken. Hva skjer med din bedrift når serveren tar kvelden ? Noen tror at det å lagre eller synkronisere sine filer med tjenester som JottaClou Onedrive, Dropbox, docs eller lignende gir en fullgod backup. Vi leverer en komplett backupløsning til din bedrift.


Bedriftens filer sikkerhetskopieres i kryptert tilstand over linje for lagring på to forskjellige sikre datasentre.

ExaGrid lanserer ny backup-løsning; EX32000E, en større og kraftigere versjon av sine forgjengerne i ExaGrid-familien som nå består av modeller. De fleste har et forhold til at man bør ta backup (sikkerhetskopi) av alt man lagrer. Til tross for det, ser vi til stadighet det slurves når det gjelder rutiner og . Av erfaring vet vi at backup er tidkrevende og vanskelig å følge opp i en travel arbeidshverdag. Den store fordelen med en hybrid backup løsning er å ha evnen til raskt å gjenopprette lokalt, mens data lagres sikkert utenfor kontoret eller et privat datasenter. Dette sier kundene om online backup og gjenoppretting:.


Helsenett Backup er en helautomatisk backupløsning som hver natt overfører alle dataene dine . Jernbaneverket tok ingen sjanser da de oppdaget at GSM-R-nettet ikke fungerte torsdag morgen. En backupløsning som skal sikre togtrafikken . En god løsning for backup kan være norske Jottaclou som akkurat har senket prisene til kroner i måneden for såkalt ubegrenset lagring. Det viktigste med en backupløsning, er at aksesseringen av data og deretter flyttingen av data fra kilde til mål, foregår på en mest mulig sikker, hurtig og stabil .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...