mandag 30. april 2012

Molekylbyggesett akademika

Norges største fagbokhandel på nett, sender frakt- og gebyrfritt i Norge. Akademika bokhandel, Blindern, kan fortelle meg at ny leveranse forhåpentligvis er på plass neste uke. Akademika opplyser om at et stort antall molekylbyggesett nå er ankommet (finnes i underetasjen). Disse anbefales på det sterkeste for bruk i . Molekylbyggesettene som fås kjøpt på Akademika er tillatt hjelpemiddel både på midttermin og på slutteksamen. Læreboka for emnet er ankommet Akademika i stort antall.


Molekylbyggesett er også tilgjengelig, men i mindre antall - flere er i bestilling og vil . Molekylbyggesett er også til salgs hos Akademika. Molekylbyggesettet er et selvsagt og verdifullt hjelpemiddel gjennom hele semesteret. Kommer i eske med alt inkludert; lås, bindinger osv. Flott byggesett fra Molymod som viser oppbyggingen av DNA-molekylet. Oslo, slike hvor du kobler sammen kuler.


Akademika på Blindern hadde i alle fall slike før. Hensikt: Bygge modeller av ulike organiske molekyler med molekylbyggesettet, tegne strukturformel og sette navn på forbindelsene. Hensikt: Repetere hvordan noen vanlige organiske molekyler er bygd opp.


Molekylbyggesettene som fs kjpt p Akademika er tillatt hjelpemiddel . Spør om pris hvis du er interessert, må sjekke hva de koster ny på Akademika først.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...