torsdag 29. mars 2012

Kraftvask på vinduer

Har du selvrensende vinduer, bør du være forsiktig med husvasken - og. Ifølge Jotun, kan husvask eller kraftvask som tørker på vinduene, . Hvor reel er faren for at man ødelegger vinduene om det kommer kraftvask. Vinduer tåler kraftvask, men om man lar det tørke på kan det bli . Har vært å kjøpt meg kraftvask og skal til å vaske huset før jeg skal male, men hva kan jeg gjøre for å dekke til vinduene for at de ikke skal ta . Jotun Kraftvask er et kraftig vaskemiddel basert på alkalier og andre biologisk nedbrytbare råvarer.


På vinduskarmer og omramminger bruker du Drygolin oljemaling for dør og vindu. Hvis du har vasket huset med kraftvask er det svært viktig å vaske vinduene etter du har gjort dette. Vi har fått skader på noen vinduer fra kraftvask. Er det noe man kan gjøre for å utbedre dette? Kemetyl Kraftvask er et kraftig, vannbasert, alkalisk rengjøringsmiddel for.


Kan forårsake etsning og varige skjolder på vinduer og aluminiumsrammer, kan . To typer vaskemidler: Kraftvask og husvask.

Kraftvask matter ned og gir god heft for nytt strøk, men kan også etse seg fast på vinduene. Skal du male om huset er en grundig vask det første å ta fatt i. Vaskingen skal rengjøre og matte ned underlaget, slik at malingen får feste. Etter at du har blandet Jotun Kraftvask med vann sprøyter du. Gjøco Kraftvask er et sterkt alkalisk, fosfatfritt vaske- og soppdrepende middel til utvendige. Virker etsende på glass - vinduer tildekkes eller skylles straks rene.


For å få rene og klare vinduer bør du vaske dem flere ganger i løpet av. Hvis kraftvask, som er et sterkt rengjøringsmiddel, blir liggende på . Vinteren setter spor på både husvegger og vinduer, men hos Europris finner du. Vasken virker svakt etsende på glass, så skyll vinduene raskt. Om kraftvask har tørket seg fast må det nok polerest etterpå.


Tenker jeg går på lakken selv når vinduer er byttet. Det er også viktig å tenke i gjennom hvilken farge vinduer, vinduskarmer, dører. Et lite tips er å spyle vinduene med vann før og etter påføring av kraftvask, for å .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...