mandag 27. februar 2012

Vaske stekepanne med zalo

Flisnes anbefaler å vaske HardTec-pannene for hånd med oppvaskkost i varmt vann og zalo. Det er ikke alltid så lett å vite om man bør skrubbe løs, sette i bløt eller pøse på med Zalo. ZALO NÅR MATRESTENE SITTER BOM FAST: Men husk alltid å sette.

ER HELT KRISE: Men helst skal stekepannen vaskes i varmt vann. Stekepanne med teflon: MÅ vaskes etter bruk. Vaskes med oppvaskbørste i varmt vann og zalo.


Trenger ikke smøres inn med olje etter bruk. Kjenner mange som vasker stekepanna med en gang personen er ferdig med å. Teflonpannene mine vasker jeg med varmt vann og Zalo, skyller dem godt og . Bruker den hver dag og vasker den med Zalo og kost før hver bruk.

Hvordan bør man i så fall vaske en stekepanne og hvor ofte? Setter maten seg fast i stekepannen med non-stick-belegg, kan det hende. Jernpanner kan for øvrig også helt fint vaskes med Zalo og børste, . Vasker du en jernpanne med zalo fjerner du alt fettet, og må i praksis starte prosessen med å koke den inn hver gang du bruker den.


Stekepanner med belegg må behandles varsomt, hvis ikke vil.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...