onsdag 29. februar 2012

Kahler høyttaler

Fugato – prisvinnende design og fantastisk lyd. Vi i Kähler er stolte over å kunne presentere vår trådløse høyttaler Fugato. Kähler utfordrer igjen de kreative rammene for keramikk og design med lanseringen av Fugato - en trådløs .

Med denne får du alt: stilren design og deilig lyd i herlig kombinasjon. Denne dekorative Kähler-høyttaler utfordrer keramikken og fremstår som et elegant bruksobjekt, hvor materialer og teksturer møtes og et spennende samspill . På mandag var jeg for eksempel på visning av Kähler sine spennende nyheter, og her. Fugato høyttaler fra Kähler Kähler Fugato høyttaler blå.


Stilrene Kähler-høytalerene med nordisk kant og eleganse til ditt hjem.

Fugato er en smuk og simpel høytaler, som passer til enhver stil. DESIGN BAZAAR BUERÅSEN 323 SANDEFJORD NORWAY. Fugato er en flott og stilren høyttaler fra Kähler Design. Høyttaleren kombinerer pent dansk design med flott lyd av høy kvalitet.


La de stilrene Kähler-høyttalerne gi hjemmet ditt et nordisk uttrykk og et preg av eleganse. Fugato er en vakker og enkel høyttaler som lett kan integreres i .

Lyd spilles i mindre og mindre grad fra et fysisk medium som C men strømmes via nett fra tjenester som Wimp, Deezer, Tidal, Spotify og lignende. Stilren høytaler kombinerer lekker dansk design med lyd av høy kvalitet. Fugato er skapt i samarbeid med prisbelønte høytalermerket . Fantastisk høyttaler med knallgod lyd og vakkert design.


Historien om Kähler begynner allerede i 183 hvor den holstenske pottemaker Herman J. Kjøp Kremhvit Kahler Fugato Høyttaler online at Miinto. Find mange andre Kähler produkter hos miinto. Images and videos in instagram about høytaler.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...