fredag 27. januar 2012

Elektrisk scooter

Nettbutikk for kjøp av elektrisk mope elektrisk scooter. Trygg og god handel av kvalitets elektriske mopeder på nett.

Elektrisk Scooter (30w med Lithium batteri) - DC Børsteløs-Motor (st.) : 30watt ( virkningsgrad) Motoren er montert inni navet på hjulet bak. Dette minner mer om en elektrisk sparkesykkel enn en mope selv om. Det ser ut som en scooter, men er faktisk en el-sykkel. Men den egner seg dårlig til sykling og innbyr til tjuvkobling, mener politi og vegvesen.


Elektrisk-Scooter-sykkel DreamSpin-LSmed trådløs nøkkel-start.

Rullestoler som drives elektrisk og som styres manuellt ved å forandre retningen på styrehjulene Omfatter f. VG) De er lydløse, de gir ikke lokal forurensning, tar deg greit fram i bytrafikken og er ganske billige. SVAR: Hei Den scooteren du viser til er ikke lovlig for kjøring her i Norge uten. Vectrix er verdens første elektriske scooter med høy effekt, stilfullt design, og med en ren, effektiv elektromotor. Elektriske scootere er ekstrem rimelige i drift, både på grunn av lav forbruk, og enkel vedlikehold.


En elektrisk scooter, eller en el-scooter, er leketøy i mange sammenhenger. Har du en elektrisk sparkesykkel, eller en el-sykkel? Agva Krafts scooter går på el og har et stilig retrodesign.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...