tirsdag 31. januar 2012

Camelbak drikkeflaske

Flasken har en praktisk drikketut og er . Den robuste drikkeflasken Eddy er utstyrt med superpraktisk drikketut som enkelt åpnes og lukkes. Robust BPA fri flaske som tåler røff bruk og hverken setter smak eller lukt på innholdet.

IKKE SÅ TETTE SOM DE LOVER: Alle disse drikkeflaskene lover å være. Flott drikkeflaske i friske farger fra Camelbak på liter, som garantert ikke lekker. Flasken har en superpraktisk drikketut og er BPAfri.


Markedsledende drikkeflaske 1prosent BPA-fri med drikketut og sugerør slik at barna kan drikke uten å helle på flasken. I tillegg har Camelbak også utviklet et eget progtam for barn. Camelbak, bitestykkestykke sugerør x 2.

Camelbak, drikkeflaske 75l dragonfruit. Camelbak Eddy Drikkeflaske i hard plast som passer over alt. Den såkalte ”Bite Valve Technology” innebærer at du biter på . Intersport fører flere modeller fra Camelbak.


INTERSPORT - Din råeste sportsbutikk på nett! Kjøp Friluftsliv drikkeflaske camelbak på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Friluftsliv drikkeflaske camelbak i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på .

Varenr: 17969 Alt varenr: CB5362 Produkt navn: CamelBak Eddy Bottle 75L Rain, Produkt beskrivelse: Drikkeflaske - en redesignet klassiker, Produkt info: . Eddy er en drikkeflaske med bite ventil for å gi raskere gjennomstrømning og økt holdbarhet, ingen helling trengs og den søler ikke. L Lilla er en praktisk og solid drikkeflaske. Det nye designet gjør at den passer i de aller fleste koppholdere.


L Acai Eddy drikkeflaske er sølsikker og.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...