Problemet med pizza på grill var at deigen enten ble for bleik eller den ble. Ved bruk av Weber's pizzastein anbefaler jeg å ikke bruke mel. Legg umiddelbart pizzasteinen på grillristen og la den bli glohet før du.
Den aluminumsplaten som følger med steinen, bruker du den under . Bruker da en Weber firkantet pizzastein som jeg varmer opp i grillen i . SMAKEN AV ITALIA: Ved å grille pizza får du den sprøe og gode. Jeg var skikkelig fornøyd over endelig å ha fått tak i en stor, fin pizzastein, men det var ingen bruksanvisning med. Jeg kjøpte meg en pizzastein i dag, men tror faktisk ikke jeg vet hvordan den.
Anbefaler ellers på det varmeste å bruke steinen til Focacciabrød - finn noen . Her er uansett en videogjennomgang av hvordan man griller pizza på.

Vi bruker varm stein og bakeplate som fulgte med steinen (kjøpt i år) . Du kan også med fordel steke pizza på grillen - da kan du virkelig få den gode steinovnsbakte. Pizzastål er et alternativ til pizzasteinen som du bruker i stekeovnen. Grillen fyrer jeg alltid opp i god tid før maten skal på, dette er viktig for å få fyr i alt. Jeg bruker gassgrill( Weber Genesis S-330) med weber sin pizzastein.
Hvordan går det å lage denne pizzadeigen kvelden i forveien?