fredag 30. desember 2011

Den sunneste kaffen

Drikker du mye kaffe, bør du tenke over hva slags kaffe du får i deg. LES OGSÅ: Vi drikker fire milliarder kopper kaffe i året. Det som er sikkert er at den sunneste kaffen er den som på en aller annen måte går .

Kaffe latte, kaffe mocha, caramel macchiato eller kaffe med hvit sjokolade og en herlig kremdott på toppen. Hver eneste kopp kaffe du drikker kan ha en positiv effekt på helsen din. Kaffe kan redusere risikoen ved en rekke sykdommer og gi deg bedre . SIDE2): Før sommeren kom det flere store forskerrapporter som sammen konkluderte med at visst inntak av kaffe er sunt. Det er stor forskjell på espresso, kokekaffe og filterkaffe. Hva slags kaffe du velger er avgjørende for din helse.


Forskere har de siste tiårene studert kaffens egenskaper på en rekke helsemarkører, og resultatene viser at kaffe trolig er en av de sunneste . LES OGSÅ: Slik kan du unne deg kaffe på kafé. Ikke overraskende er en vanlig, svart kaffe det aller sunneste valget. Her får du gode tips som gjør kaffen hakket sunnere.


Vil du ha den sunneste varianten, så hold deg til god gammeldags svart kaffe.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...