onsdag 26. oktober 2011

Skap med speil

Ta en titt på våre speilskap til baderommet i en mengde ulike designer og størrelser! Her får du praktisk oppbevaringsplass og speil kombinert i ett møbel.

Se det store online utvalget av Speil og speilskap hos BAUHAUS. Vb speil med led belysning, sensorbryter og dimmer … kr 3100. Med speil på baderommet kan man skape en annnerledes opplevelse på badet. Se vårt store utvalg av speil til badet her.


Her kan du velge Speilskap LED i breddene 6 og 1cm.

Skapene kan leveres med LED-lysplate eller lystopp. Du kan for eksempel velge et enkelt, hvitt garderobeskap eller en modell med dører, skuffer og speil. Noen garderobeskap har vanlige svingdører, mens andre . Velg mellom forskjellige speilserier: Speilskap. Vårt nye speilskap har innebygd LED-lys i speildørene, overlys og underlys.


Vårt smarte tilbehør og vårt vakre solitärer er tatt fram for å matche våre møbelserier, men kan også utmerket passe som et frittstående valg . Baderomsmøbler tilgjengelig i Ifö sitt tilbud er en kombinasjon av høyeste kvalitet og stilig design som du kan tilpasse hver type bad. Speilskap med stål korpus og rund speil front . DansaniDansani Inzo cm møbelsett med Micro Menuet porselensservant, speil og skap i hvit høyglans. Legg i huskeliste1113Product,Dansani Inzo . Paris-serien fra Tvilum er for deg som foretrekker en klassisk kolleksjon av møbler.


Kolleksjonens vakre uttrykk understrekes med sprosser i vitrineskapet og . Legg i huskeliste; DayLight speil med LED bakgrunnslys 120.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...