mandag 31. oktober 2011

Kai shun brødkniv

Sammenlign priser på KAI Shun Classic Brødkniv 23cm (Taggete). Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. KAI Shun er et japansk knivmerke som fokuserer på vakkert design i kombinasjon med produksjonsmetoder i verdensklasse.

KAI SHUN håndsmidde profesjonelle kokkekniver er laget av et nyutviklet damask stål. Hardheten av kniven gjør at den holder seg . Kai Shun-knivene er ganske høyt priset i Norge. Knivene som er med i testen er bestselgerne fra Mac, Kai, Global,. Mac sin BK-får terningkast fem, det samme gjør Kai sin Kai Shun. I skuffen - oppbevar den i esken eller benytt KAI sine knivbeskyttere.


KAI shun er håndlagde kniver med Japans kvalitet og utsøkt håndtverk. Ekspertpanelet var ikke i tvil om hvilken brødkniv som var den innlysende vinneren etter testen. Kniven fra Kai Shun skilte seg tydelig ut og . Denne Shun Classic-serien har en vakker damask og og et ibenholt Pakkawood håndtak du vil bli begeistret for.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...