torsdag 29. september 2011

Isolere innervegg

Jeg ville også valgt å isolere innerveggene, men jeg er uenig i at det . Det er ALT å vinne ved å isolere innvendig: Den gamle veggen blir sterkere og varmere, inneklimaet bedre, og du får en flott, ny innervegg. Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan isolere en.

Har du plass nok, er det praktisk å bygge veggen, liggende på gulvet. Bruk x mm lekter, som vanligvis er grove nok. Isolerer du på innsiden, kan du begrense jobben til de kaldeste rommene, og du kan gjøre jobben trinnvis i stedet for å ta hele huset på én gang.


Kjellerarealer som ikke er i bruk kan i mange tilfeller ombygges til å bli verdifulle deler av boligen. Hus, hage og oppussing: Jeg holder på å. Hvis du ikke skal isolere, kan det gjerne være hul vegg. Slik kan du etterisolere mur- og betongvegger – Lavenergiprogrammetlavenergiprogrammet.

Utvending isolering av mur- og betongvegger:. Ofte kjenner du ikke damptettheten til eksisterende vegg.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...