mandag 29. august 2011

Kaffemaskin kontor

Hvordan finne rett kaffemaskin til kontoret? Kaffe hører til i norsk arbeidsliv, og etter hvert er det blitt sånn at en kaffemaskin både er det mest . Våre flotte kaffemaskiner fra Wittenborg og Spengler gir deres arbeidsplass kaffe av ulike varianter.

Velg fra et utvalg av fremste kaffemaskiner for ditt kontor. Våre nyeste kaffemaskiner kombinere filtermalt med kaffebønner for å gi deg den perfekte smaken av . Vi tilbyr kaffemaskiner som enkelt plasseres på ditt kontor. Med Edens kaffemaskiner på arbeidsplassen vil du få tilgang til café- kvalitets kaffevarianter. Kaldt drikkevann, kullsyreholdig drikkevann, espressobasert kaffe, filtermalt kaffe eller instant kaffe - vi har løsningene til både handel og kontor!


Vi er bare tre freelancere på vårt kontor, men fikk allikevel et godt tilbud og slo til. Bestill tilbud på kaffemaskin eller kaffeautomat på jobben ved å fylle ut .

Helt siden 19har vårt konsept i Pelican Rouge vært å bistå bedrifter over hele Europa med kaffemaskiner, ingredienser og service. Den nye Giga Xtilbyr alt som trenges til et middels stort kontor eller kantine. Magnat sin helautomatiske kaffemaskin Venezuela.


Kjøp automatiske kaffemaskiner for kontor, forretning og betjening fra JURA Norges nettbutikk.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...