tirsdag 30. august 2011

Bestikk på engelsk

Oversettelsen av ordet bestikk mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Oversettelse for 'bestikk' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis.

Over 400Engelsk oversettelser av Norsk ord og uttrykk. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Hablaa Norsk-Engelsk oversetteren gir deg betydningen av bestikk på Engelsk. Du vil få den riktige Norsk til Engelsk oversettelser av bestikk.


English-Norwegian Dictionary: Translation for bestikk. BETA Norwegian-English translation for: bestikk. Her er det engelske navnet på ulike gjenstander du kan finne på et kjøkken. Over 400Norsk oversettelser av Engelsk ord og uttrykk. Vi fortsatte å øke vårt maritime ordforråd: Styrbord for høyre og babord for venstre, køye for seng, blankis for ullteppe (etter engelsk blanket), skaffetøy for bestikk, . Ikke ctter mitt frit was not what I expected.


Stempel bak, på den ene skjea står det nickel silver. Klikk på et tema, og du hopper rett ned til riktig plansje. Muligens ikke egentlig flisespikking, men altså: Jeg leser en bok oversatt fra amerikansk engelsk, og oversettelsen fremstår som helt kurant i . I Norge har standarden for bestikk vært 8sølv, og i smykker.


Engelsk, Jeg kan si navnet på seks ting på middagsbordet. Cutlery = bestikk, plate = asjett, glass = glass, napkin = serviett, knife = kniv, fork . Herman Solhaug, politiker og ordfører i Hol kommune, reiste til Sheffield i England for å lære mer om engelsk bestikkproduksjon.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...