fredag 3. juni 2011

Bosch tørketrommel symboler

Et dampprogram i tørketrommelen som sørger for at tøyet blir tørt uten å krølle. En unik funksjon er Bosch i-DOS, som doserer vaskemiddel automatisk etter . Bosch kundeservice sikrer at du raskt kan begynne å bruke ditt Bosch husholdningsapparat igjen,enten det er en vaskemaskin eller en kaffemaskin.

Før hadde jeg Siemens (eller Bosch, en av dem) og da hadde jeg av . Vi har nemlig gått gjennom noen av de vanligste symbolene på. Det er ikke sånn at velrennomerte produsenter som Miele, Bosch og Asko lager. Enig i første del av setningen din, men tørketrommel både sliter på klærne . Du kan laste ned alle bruksanvisninger, også bruksanvisninger for eldre Bosch-verktøy.


Du finner riktig bruksanvisning ved å skrive inn serienummeret for . Trenger du hjelp til å finne din nye Bosch bruksanvisning?

I vår nettbutikk kan du finne reservedeler til alle dine Bosch hvitevarer. Prikkene står for tørketrinnene til tørketrommelen. Finn en tørketrommel som dekker dine behov!


Bosch tørketrommel WTA74101SN - Skånsom tørketrommel fra Bosch med enkelt betjening. Jeg har ikke bosch, men på min maskin dukker det opp en slik nøkkel hvis jeg har på barnesikring.

Du er på siden der du kan finne alle Bosch Vaskemaskin. Er bruksanvisning der du søker etter ikke på denne siden? Da kjenner ikke tørketrommelen at det fortsatt er fuktige plagg igjen siden dynetrekket er tørt.


Det er ikke lett å vite hva alle symboler betyr. Hvis vasken deretter skal tørkes i tørketrommel, velger du sentrifugehastighet iht. Merknad: Åpne ikke døren før begge symbolene YES + lyser.


Kondenstørketrommel med en kapasitet på kg fra Bosch med. Jag har en Bosch Maxx sensitive 20som stannar efter ca.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...