Torsketunger i rømmesaus står på menyen til P4s mat- og vinekspert Christer Berens i denne ukas utgave av Nytelsesfredag. Torsketunger i saus oppskrift, med 9kalorier, g fett, g karbo, g protein, og som koster Kr pr 1gram. Sprøstekte torsketunger hører til norsk tradisjonsmat, og bør nytes i.
Tilsett majones og rør inn litt lake fra sylteagurk til du får en tykk, men smidig saus. I skreisesongen er torsketunger en delikatesse du bør prøve å få tak i. Lars Barmen serverer dem med stekte sitroner og fløtesaus med safran. Skyll, tørk og vend torsketungene i halvpisket egg og så i strøkavring tilsatt salt og pepper.
Saus, dressinger og marinader (186) Smoothies og shakes (80) Snacks (75) . Beregn 4-torsketunger pr person, avhengig av størrelse Skyll, rens og tørk og torsketungene. Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i.
Saus, dressinger og marinader (186) Smoothies og shakes (80) Snacks (75) Suppe . Bland eggene med majones, finhakket persille, sylteagurk, kapers og løk. De sprøstekte torsketungene smaker også fortreffelig med en remuladedipp. Kan anbefales, gjerne med råstekte poteter og litt sitron til å . Wenche var på Myre fiskemottak og tilberedte sprøstekte torsketunger med tartarsaus, sammen med tungeskjære Oda Holm.
Sprøstekte torsketunger med remulade og sitron er hører til norsk.
