mandag 30. mai 2011

Test foodprosessor 2015

Vi testet åtte foodprosessorer til hjemmebruk. Hvilken foodprosessor som er best for deg, kommer litt an på hva du har tenkt å bruke den til. Alt i alt får du en foodprosessor som ekspertene fra både Sverige og Danmarks største testmagasiner har vært enige om å kåre til markedets . Og den beste av de åtte i testen er blant de billigste.


Foodprosessoren som scorer best totalt, er maskinen fra Braun. Her får du alle aktuelle tester på kjøkkenmaskiner. Kjøp den beste kjøkkenhjelpen til lavest pris her!


De forskellige foodprocessorer er blevet testet i hans køkken . Til slutt har vi også konkludert med hvilken foodprosessor vi mener er den beste på. Vi har lavet den ultimative foodprocessor test 201 så du undgår at købe katten i. Vaskemaskine test 20- Her er de bedste vaskemaskiner . Forbrukerrapportens test har tatt utgangspunkt i de oppgavene fleste. Bør du velge Bosch, Kenwoo KitchenAi Krups eller OBH Nordica?

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...