mandag 2. mai 2011

Butikker stavanger sentrum

Kjerneåpningstid i sentrumsbutikkene: Hverdager kl. Vi er glade for at stadig nye spennende og unike butikker finner veien til Stavanger sentrum og etablerer seg i byens mange gater, sentre og smug.

Visste du at sentrumsgavekortet er gyldig i år og kan benyttes hos 2forskjellige brukersteder? Den som får Stavanger Sentrums gavekort kan nemlig selv velge om gaven skal være hard eller myk, spiselig, kulturell eller . Mediegården er et av byens nyeste kjøpesenter og ligger i krysset mellom Verksgata og Klubbgata i . Se mer av Stavanger Sentrum AS ved å logge inn på Facebook. I kveld inviterer mange av våre flotte sentrumsbutikker og hele MagasinBlaa til mingle- og .

Stavanger og Sandens sentrum bugner av kjekke butikker. Mange av dem er av typen vi ser på hvert hjørne i hver by, som HM, Cubus og . Klesbutikker - klesbutikk, klesbutikker, bukse, butikker, butikksenter, genser,.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...