tirsdag 22. februar 2011

Biopeis til utebruk

Alle flammer kan være farlige, men biopeiser er i hvert fall enklere. Vi utvikler egne peiser som produseres i Norge i tillegg til at vi importerer og distribuerer peiser produsert av ledende europeiske produsenter, som har langt . Kjøp din bord bio peis og skap kos via bioethanolens fantastiske flammer.

Pipeløse biopeiser og brennere basert på bioetanol. Biopeisene kan leveres til bruk inne og ute. Bioflame leverer mange forskjellig varianter av biopeiser og brennere til inne og ute. Alt fra klassiske elegante peiser i stein til et mer stramt design i stål. Italiensk design fra Horus, moderne og stilrent.


Biopeiser, elektriske peiser og brennere i rustfritt stål. Innbygningsbare til inne og ute installasjoner.

NRK VM studio fra Falun valgte sin Biopeis fra bioflame. Tower, en biopeis som har elektrisk pumpe, til utendørs bruk, 1KW. Skal lage nytt bed i en 80kvm skråning, og vurderer å lage biopeis i bunnen av denne sammen me noe stein. En biopeis er lettere å plassere riktig i et rom på grunn av at den ikke trenger å. Dette er en tøff peis med betonglook overflate , som egner seg både til inne og utebruk ( under tak). Den kan dreies på en sokkel og tilpasse innsynet.


Bioflame setter sikkerhet og kvalitet i høysetet. Begge produsentene har produkter til inne og ute bruk. Miljøvennlig alternativ som ikke krever pipe.


Lekker biopeis til inne og ute bruk, passer perfekt til å ha på terrassen eller ved ett inngangsparti. Leter du etter biopeis av høy kvalitet til ditt hjem, besøk vår nettbutikk og se vårt. Solsenger, Terrassestoler, Tepper til utebruk, Utebelysning .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...