torsdag 27. januar 2011

Lundebybunad blå

Lundebybunaden er komponert av kunstmaleren Alf Lundeby rundt 1930. Bunaden har stakk, liv, veske og lue i sort eller blått klede med rokokkoinspirert . Lundebydrakt eller lundebybunad er en folkedrakt komponert av.

Vi har nå Lundeby bunad til salgs fra Finn. Påtegnet Lundebybunad til barn, finnes i to str. Vi har drevet med produksjon og salg av Lundebybunaden i snart år, vi fører . Name: Lundebybuna Price: 1850 Category: Lundeby. Svart til den svarte, blå til blå og hvite strømper til den hvite bunaden.


Vi syr nye Lundebybunader i sort, blått og off-white etter dine personlige mål. Dette får du med i prisen: - bunaden - lue - en cape som er brodert i Lundeby mønster (foret) - skjorte .

Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Lundebydrakten var opprinnelig en gave fra kunstneren Alf Lundeby, til en venninne på ca. Men hvis du har den hvite bunaden så kan du bruke lyst og forgylt sølv. Lundeby-drakta ble tegnet av kunstmaleren Alf Lundeby i 1920-årene. Lundebybunad med skjorte - Merke: Ektebunad AS.


Broderiene er likt på den svarte og blå men den hvite har litt andre farger. Jeg kan lage capen i svart, blå og hvit, og jeg kan også tilpasse om du har noen spesielle ønsker i forhold til broderi eller modell.

Bestill ferdigmontert belte til Lundebydrakten, hvit, blå eller sort, Skarnes, Sør Odal, Nord Odal, Kongsvinger, Eidskog, Solør, Grue, Åsnes, Elverum, Årnes, . Lundeby har blitt en buna og kan kalles Lundebybunaden. Bunaden leveres i hvitt, svart eller blått ullstoff. Det er ikke designet en egen skjorte til Lundebybunaden og det benyttes gjerne nuperelleskjorte i bomull.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...