onsdag 15. desember 2010

Støpe betong krukker

Denne brosjyren er både for deg som vil prøve å støpe i betong for første gang og til deg som. Det går utmerket å støpe for eksempel krukker, fuglebad og. Betongkrukker passer godt til både moderne og gammeldagse hager.


Fine krukker til balkong, terrasse eller . En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse. Det er betong som er tilsatt stålfibre og er perfekt for små prosjekter du lager selv. Du trenger derfor ikke armeringsnett når du lager krukker og . Vår er det samme som hagearbei og for noen nordmenn har det nærmest en terapeutisk innvirkning på kropp og sjel.


Vi på Combimix har utformet en guide som enkelt viser hvordan du kan støpe dine egne krukker. Du får krukker som har nøyaktig den formen og .

Støp egendesignede betongkrukker ved hjelp av denne guiden. Konsistensen på mørtelen avgjør overflaten. Mindre vann gir en grovere og mer rustikk . Fin betong; Vann; Rørepinne eller en betongvisp til boremaskin; Bøtte til betongmiksen; Bøtte til å støpe fjølen i; Vinkork e. NO Støp alltid betongen i skygge og hold den gjerne fuktig det. Denne krukke er støbt med bunden i vejret i to forskellige størrelser papæsker.


Her er vi samlet til støpe-kveld nummer to!

Det som hører til en støpe-kveld er: inspirerte deltagere, brukbart vær, vin, en mann til å ta seg av blandingen av . Det er artig å eksperimentere med støping i betong. Støyping av egne krukker med mørtel er enkelt, artig og gir fint resultat:). Her er det støpt MANGE betongballer – Om du vil lage deg en eller flere kan disse lages ved å fylle gamle glasskupler med betong og kakke . Her får du to metoder å lage superkule vaser på! Det eneste du trenger er sement, resten har du garantert i huset fra før! Flott fremgangsmåte for støping av heller laget Ellea på sin blogg.


I år har jeg SÅ lyst til å lage litt krukker, flere heller, og gjerne vannbad også . Er det vanskelig å lage en platting av betong? Du kan støpe bord og benker, krukker og potter, bed til blomster, urter og grønnsaker, grillplass . Jeg spurte ei som har støpt mye i hypertufa, om det virkelig er så enkelt som. Jeg har krukker og kar i både terrakotta, betong og sink fra før.


Hvordan lager man store firkantete trau - støper man i pappesker som. Har i hvert fall blandet vanlig betong og laget noen forskalinger før, . Finbetong kan også brukes til hobbystøping av krukker og lignende. Vi støper krukker og pynt til å ha både inne og ute.


Gratis for medlemmer, kr 5- for ikke medlemmer.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...