onsdag 24. november 2010

Oppskrift bulletproof kaffe

Bulletproof kaffe, fettkaffe, smørkaffe – kjært barn har mange navn. Så kommer den nye vanen, nemlig en bulletproof kaffe. Som jeg sier over er det mange måter du kan lage denne drikken, også uten kaffe!

Du kan finne oppskrift på både bulletproof te, bulletproof iskaffe (!) og mer på . Bulletproof kaffe er i all enkelhet kaffe tilsatt fett i form av smør og kokosfett, og. Oppskrift på LCHF bulletproof kaffe med MCT-olje. Bulletproof-kaffe øker i populæritet, men er det egentlig noen god idé?


Om du ikke vet hva det er så er det en oppskrift på en kaffedrikk som . Fenomenet Bulletproof Kaffe startet da silicon valley-gründeren Dave Asprey reiste. Den resulterende oppskriften gir ikke bare energi, den gir merkbare fysiske .

Bulletproof coffee kalles denne nye kaffesensasjonen. Glem melk og sukker, den siste trenden er en klatt smør i kaffen. Dave Asprey er mannen som har popularisert den noe uvanlige drinken, som han har døpt bulletproof coffee. Bulletproof coffee, som han kaller den, er bare en del av et helt program, Bulletproof som.


Prøv oppskriften laget skikkelig en gang, så blir resultatet den beste kaffen du har smakt. Den originale oppskriften er laget av Dave Asprey etter en tur til Tibet, der han fikk en spesiell te som ga ham masse energi. Fettkaffe er herlig blanding av kaffe, smør og kokosolje.

I moderne tid er det Bulletproof Coffee som har fått mest oppmerksomhet. Helsejentene som er hekta på Bullet proof kaffe. Butter coffee, fettkaffe, oppskrift Bullet proof coffe, oppskrift bullet proof kaffe, smørkaffe.


Kul trend når Norge – Bullet proof kaffe! Vi er en nasjon av kaffedrikkere og nå skal du se at kaffen du drikker kan gi deg en . Når sola endelig titter frem og begynner å varme, får jeg lyst til å bytte ut min vanlige kaffe med iskaffe! The 'kaffe Bulletproof viste seg å være kanskje hans mest populære trick, det var en oppskrift for kaffe som hevdet kunne øke produktiviteten, konsentrasjon . KAFFE: Folk drikker kaffen sin på utallige ulike måter. Bulletproof coffee har jeg like stor tro på som at grønn kaffe skal hjelpe folk å gå ned i . Er det mulig å gå ned i vekt med Bulletproof kaffe?


For å gjøre den opprinnelige oppskriften til Bulletproof Kaffe med en blender, trenger du . Hexeberg har oppskrift på en smoothie som er laget på fløte og egg, . Da liker jeg å lage meg en såkalt Bulletproof Coffee. Bulletproof Coffee er kort fortalt kaffe med smør.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...