torsdag 25. november 2010

Gransfors øks

Gränsfors Bruk har laget og utviklet økser i over 1år. Hver øks er spesielt utviklet for å passe til en bestemt funksjon, og høy kvalitet og bruksområde har alltid . Vi på Gränsfors Bruk drives av et ansvar for at kunnskap om økser og øksetilvirkning spres og føres videre til kommende generasjoner.

Vi får ofte spørsmål om hvilken øks som skal brukes. Når man skal velge øks, er det viktig å vite hva den skal brukes til. Skal øksen brukes til vedklyving, i skog . Gränsfors Bruks AB har i mer enn 1år bygd opp en virksomhet omkring tilvirkning av håndsmidde økser og øksekunnskap, med fokus på kvalitet och . Gransfors bryne for alle typer økser og andre eggverktøy. Gransfors Jeger øks - Gransfors Jägarens Yxa.


Gransfors Outdoor - Gränsfors Outdoor øks.

Vi har over års erfaring med skinn og lær. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Gränsfors Franziska, Gränsfors French Tradeaxe, Gränsfors British Tradeaxe. Sammenlign priser på Gränsfors Wildlife Hatchet 0. Sammenlign priser på alle Gränsfors Økser (16).


Gränsfors Lilla Yxan er det letteste av alle økser fra Gränsfors Bruks. Vekten gjør det ideelt for fotturer i skogen når hver kilo teller man har med seg teller.

Har kjøpt meg en dobbelbladet kasteøks, som jeg har brukt litt som en vanlig skogsøks også. Etter mer enn 1år har Gränsfors Bruk opparbeidet seg omfattende kunnskap innen smedfaget. Hver eneste øks håndlages og alle kvalitetsmerkes med . Jeger øks - Perfekt til jakt og friluftsliv - En bestselger!


Utformingen til Gränsfors Toegget øks er basert på toeggede skogsøkser, men er tilpasset øksekasting. Eggene er identiske, og øksens tyngdepunkt og skaft er . Variant, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp. VILDMARKSØKS GRANSFORS BRUKS, 41 STK .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...