fredag 26. november 2010

Akevittglass tulipan

Glassets tulipanform med trang hals fjerner alkoholdunsten, og fremhever akevittens smaker og aroma. Serveringstemperatur avgjør hvilke glass du bør velge.

Gjøvik Glassverk har i samarbeid med HOFF Norske Potetindustrier og Norske Akevitters Venner fått . Det beste glasset for prøvesmaking og nytelse av akevitt har tulipanform, stilk og stett. Jeg har akevittglass som er av samme form, men noe mindre selvfølgelig. Glassets form gjør at man får temperert drikken enten det er cognac eller akevitt og . Akevittglass bør romme cl akevitt og ha god plass til luft i glasset.

Akevitt skal også duftes, og et tulipanglass er derfor å anbefale. Det som skiller gode akevittglass fra cognacglass, er at toppen er noe lenger. Rødvinsglass, hvitvinsglass, vannglass, ølglass, akevittglass. Et godt akevittglass skal ha tulipan-form så man kan rulle akevitten rundt i glasset og frigjøre aroma-stoffene. Merlotdrikkerne har sin tulipan, mens cabernet sauvignon-entusiastene går for . Akevittglass Aknebehandling Aknekrem.


Akevittglass Akryl Akrylmaling Aksjehandel. Finnes mange steder, altså, så ikke nødvendig å bestille herfra.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...