tirsdag 26. oktober 2010

Torsketunger i ovn

Beregn 4-torsketunger pr person, avhengig av størrelse Skyll, rens og tørk og. Stek i varm stekeovn ved 2ºC til potetene er sprøe og gyllende, 40-min. Sprøstekte torsketunger hører til norsk tradisjonsmat, og bør nytes i skreisesongen.


I denne oppskriften serverer du dem med en hjemmelaget og smakfull . Stekte torsketunger oppskrift, med 11kalorier, g fett, g karbo, 1g protein, og som koster Kr. Bak i ovn ved 2grader i ca minutter. Sprøstekte torsketunger med remulade og sitron er hører til norsk tradisjonsmat.


Nyt dem i skreisesongen, dette er sjelden vare. Torsketunger: Fish og chips på vesterålsk vis, alt laget av mesterkokk. Har du sopptørker eller tørkeskap bruker du dette i stedet for ovn.

Da måtte jeg benytte anledningen til å lage og smake torsketunger. Stekes i forvarmet ovn på1grader i minutter. Posts about torsketunger written by hannebux.


Sånn generelt vil det være sunnere å bake fisken i ovnen enn å steke, da du trenger. Kan jeg steike torsketunger i stekeovn og få dem sprø?

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...