onsdag 1. september 2010

Tørketrommel test tv2

Med en god tørketrommel blir tørking av klær mye lettere. Det er stor forskjell på tørketromler, og i denne artikkelen lærer du hva som er viktig å . Hvilken maskin tørker klesvasken raskt og billig uten å forvandle vaskerommet eller badet til en dampbastue?

Kondenstørketrommel fra Candy med sensor tørking og Fuzzy Logic for optimalisert forbruk. Kondenstørketrommel fra Whirlpool med et brukervennlig kontrollpanel som gir deg tilgang til både tids- og sensorstyrte tørkeprogram. Forbrukerrådet forteller deg hvilke tørketrommel-merker som har oppnådd de beste resultatene i test. Hvilken tørketrommel skal du velge ved ditt neste kjøp? I denne artikkelen har vi tatt en titt på tester og anmeldelser som er gjort av tørketromler.


TV 2-fuglene hjelper deg – tester fuglemat på direkten. Stor test av mobiler – sjekk hvilken som passer best for deg .

Det engelske forbrukerbladet Which står for testen. Forbruker-rapporten har testet syv ulike kombivaskemaskiner. Det betyr at de er mye mindre enn tromlene i vanlige tørketromler.


Da TV Hjelper deg testet seks av de mest populære hårfønere gikk en av dem. TV hjelper deg har i samarbeid med Birkebeineren testet ti løpejakker som . TV hjelper deg tester sykkelshorts for herrer. De andre modellene tålte dog tørketrommel.

En lignende test i regi av magasinet Foreldre barn i 20viste at. Ein av to vasstette dressar i testen som tåler tørketrommel. Derfor har vi samlet våre best i test produkter på denne siden.


WiseGuide og produkter presentert i TV programmet TVHjelper Deg. Sjekk priser på tørketrommel best i test. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp tørketrommel best i test billig i nettbutikkene. Gode råd for å finne riktig tørketrommel.


Hvilken tørketrommel du skal velge, avhenger først og fremst av hvor ofte du. Hos oss finner du et stort utvalg av tørketromler. Finn en tørketrommel som dekker dine behov!


Sportsvogn og Duovogn, Charcoal Denim, Best i test! A, og mer med færre runder i uka da selvfølgelig , ifølge en test jeg så fra 2011.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...