Beregn 4-torsketunger pr person, avhengig av størrelse, og om det er til forrett eller hovedrett. Sprøstekte torsketunger er en tradisjonell norsk middagsrett, og i denne oppskriften setter ingefær en spiss. Hva med å servere torsketunger som forrett til .
Torsketunger passer godt til forrett, som tilbehør til en fiskerett – eller som del av en tapasanretning. Kjøp torsketunger i skreisesongen og server sprøstekte torsketunger som forrett eller koserett, med en god hjemmelaget remulade og litt sitron. Torsketunger i sprø panering med sesamfrø og nigellafrø skal dyppes i hjemmelaget remulade. I norske fiskevær har man alltid spist torsketunger. Panerte torsketunger, råkost og remulade.
Forrett til personer: 8-torsketunger ss hvetemel. Skyll torsketungene og la dem tørke på kjøkkenpapir.
Perfekt som en liten smårett eller som en forrett! Posts about Forrett written by Jørn Hoel.