fredag 10. september 2010

Torsketunger forrett

Beregn 4-torsketunger pr person, avhengig av størrelse, og om det er til forrett eller hovedrett. Sprøstekte torsketunger er en tradisjonell norsk middagsrett, og i denne oppskriften setter ingefær en spiss. Hva med å servere torsketunger som forrett til .

Torsketunger passer godt til forrett, som tilbehør til en fiskerett – eller som del av en tapasanretning. Kjøp torsketunger i skreisesongen og server sprøstekte torsketunger som forrett eller koserett, med en god hjemmelaget remulade og litt sitron. Torsketunger i sprø panering med sesamfrø og nigellafrø skal dyppes i hjemmelaget remulade. I norske fiskevær har man alltid spist torsketunger. Panerte torsketunger, råkost og remulade.


Forrett til personer: 8-torsketunger ss hvetemel. Skyll torsketungene og la dem tørke på kjøkkenpapir.

Perfekt som en liten smårett eller som en forrett! Posts about Forrett written by Jørn Hoel.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...